Translate my blog

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κάνετε αντίγραφο ασφαλείας στο blog σας

Μπορεί κάποιοι που χρησιμοποιείτε το Blogger ως πλατφόρμα ανάπτυξης του blog σας να αναρωτιέστε. "Γιατί είναι απαραίτητο να δημιουργώ τακτικά αντίγραφα ασφαλείας στο blog μου; Η Google είναι σταθερή και αξιόπιστη, δεν υπάρχει λόγος, έτσι;" Μεγάλο λάθος!!!  Θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί:
1. Έχει συμβεί σε ορισμένους bloggers να λάβουν μια ωραία πρωϊα ένα μήνυμα του τύπου, "Αυτό το ιστολόγιο έχει κλειδωθεί από spam-πρόληψη ρομπότ του Blogger. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσει τις αναρτήεις σας, αλλά θα είστε σε θέση να τις αποθηκεύετε ως προσχέδια. "
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

4 σχόλια:

  1. καλησπεραααα χρησιμότατη η πληροφορία σου..θα επιλέξω τον πρώτο τρόπο ο οποίος μου φαίνεται πιο απλός..για να καταλάβω..αν πατήσω λήψη ιστολογίου που γράφει μετά, θα αποθηκευτεί στο σκληρό δίσκο του η/υ μου;;;και θα έχει όλα τα αρχεία που έχω ανεβάσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι η λήψη σημαίνει ότι οι πληροφορίες (αναρτήσεις, σχόλια) θα αποθηκευτούν στο σκληρό σου δίσκο. Τώρα τι ακριβώς εννοείς με το "αρχεία"; Αν εννοείς τις εικόνες, όχι αυτές δεν ενσωματώνονται στη λήψη με αυτό τον τρόπο. Μπορείς βέβαια να τις κατεβάσεις ανεξάρτητα από τη διεύθυνση https://picasaweb.google.com (κάνε σύνδεση με τους κωδικούς σου στο blogger) και κάνε κλικ στο λεύκωμα (άλμπουμ φωτογραφιών) με το όνομα του blog σου.

      Διαγραφή
    2. σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..καλό βράδυ!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιό σας!